Polițiștii și elevii la discuții

capc

Săptămâna aceasta poliţiștii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi cei din cadrul Biroului Siguranță Școlară s-au aflat în mijlocul elevilor din cadrul Liceului Tehnologic „Alexe Marin”, din Slatina. Oamenii legii au purtat discuţii cu elevii în cadrul proiectului „Prevenirea agresiunilor sexuale și a recrutării adolescenților prin intermediul rețelelor de socializare”.

În cadrul proiectului, Asociația Necuvinte împreună cu Poliția Română au realizat Ghidul „Relații sănătoase”, partener educațional al proiectului fiind Consiliul Național al Elevilor.

Proiectul „Prevenirea agresiunilor sexuale și a recrutării adolescenților prin intermediul rețelelor de socializare”, este finanțat de Ambasada Țărilor de Jos în România.

”Materialul este destinat elevilor de liceu, adolescenți cu vârste cuprinse între 14-18 ani, părinților lor, profesorilor, dar și creșterii gradului de consțientizare în rândul publicului larg. Ghidul este structurat în 4 capitole, care acoperă tematici precum siguranța online, relații sănătoase, intimitate și consimțământ, legislație aplicabilă în cazul temelor dezvoltate în cadrul materialului”, se arată în comunicatul emis de CAPC Olt

Lasă un răspuns