Slătinenii invitați să se implice actualizarea Strategiei de Dezvoltare

Slatina

Primăria Municipiului Slatina îi consultă pe slătineni în vederea construirii unui plan de dezvoltare a orașului pentru perioada 2021-2027. Pe pagina de Facebook a instituției a fost postat un chestionar online cu privire la gradul de mulțumire al oamenilor, referitor la nivelul de trai în acest oraș.

 Administrația locală vrea să țină cont de nevoile și gradul de mulțumire al slătinenilor cu privire la condițiile existente, precum și la prioritățile de dezvoltare viitoare.
Domeniile pe care se concentrează noua strategie de dezvoltare se îndreaptă și asupra educației și a serviciilor medicale, chiar dacă, în ultimul timp, investițiile în aceste sectoare sunt vizibile cu ochiul liber.

”Municipiul SLATINA se află în plin proces de actualizare a STRATEGIEI DE DEZVOLTARE a Municipiului Slatina PENTRU PERIOADA 2021-2027. Documentul strategic are rolul de a reflecta viziunea, obiectivele strategice și direcțiile sectoriale de dezvoltare ale orașului, prin implicarea factorilor de decizie, a oamenilor de afaceri și populației din oraș, pentru stabilirea unui consens în ceea ce privește viitorul municipiului SLATINA, precum și pentru a asigura coerența și conformitatea cu politicile naționale și europene.
Vă rugăm să vă alocați 3 minute, în perioada 08.06.2021 – 15.06.2021, pentru a ne ajuta în demersurile noastre și vă invităm să ne răspundeți la câteva întrebări care se concentrază pe mediul de afaceri, urmărind nevoile și direcțiile de dezvoltare ale investitorilor locali.”se arată în anunțul autorităților locale.

Slătinenii care vor să contribuie la realizarea strategiei de dezvoltare a orașului pentru perioada 2021-2027 pot să acceseze pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Slatina și să completeze chestionarul online lansat-https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiSlatina

Lasă un răspuns