O tânăr din Balș, abandonată la naștere, își caută părinții biologici pe Facebook

bals

O tânără a fost abandonat de părinții săi în urmă cu 30 de ani, iar acum își caută părinții, care se pare că sunt din Balș. Tânăra Diana Iuliana Boariu a decis că este momentul să își caute părinții biologici și să îi cunoască, așa că și-a scris povestea pe o rețea de socializare.

Povestea tragică a Dianei a început în urmă cu 30 de ani, pe data de 25 ianuarie 1991. După ce a fost abandonată, într-o zi, o familie a decis să o adopte.

Odată cu maturizarea sa și cu aflarea adevărului despre părinții săi biologici, Diana a început să își pună întrebări: „Oare cum sunt părinții mei biologici?”, „Care este povestea familiei mele?”, „Mai am frați?”.

Din dorința de a-și cunoaște părinții, la 30 de ani de când aceștia au abandonat-o , Diana a decis să își scrie povestea pe Facebook.

”Numele meu la naştere a fost BOARIU DIANA IULIANA și m-am născut pe data de 25 ianuarie 1991, în BALȘ, JUDETUL OLT. Astăzi mă simt pregătită să o cunosc pe cea care mi-a dat viață și apelez la ajutorul vostru pentru a-mi găsi familia biologică. Știu că pe mama mea o chema BOARIU MARIA OLGA, mai avea o soră despre care nu am detalii. Atunci când m-a născut lucra la o fabrică de oțelărie în BALȘ, IOB daca nu greșesc, apoi s-a mutat la București. Am fost adoptată în România de către o familie minunată căreia îi mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine. Astăzi sunt și eu mamă și îmi pot imagina ce înseamnă să aibă cine răspunde la întrebările copiilor, întrebări care de cele mai multe ori nu sunt puține. Tot așa am și eu multe întrebări pentru mama mea biologică și îmi doresc să o reîntâlnesc, să ne cunoaștem și să reluăm legătura ruptă imediat după naștere. De asemenea îmi doresc să aflu dacă mai am frați sau surori”, a scris olteanca.

Se pare că oamenii nu au fost indiferenți la apelul tinerei, astfel ca mai multe mesaje au acyt informații care să ducă la aflarea identității părinților ei.

”Am fost colegă de clasă cu mama ta în școală generala, la liceu nu știu unde a învățat, era o fata cuminți a învață foarte bine, cred ca locuia pe str. Cireșului, au apărut în Balș în 1974. Marinela .cum ii ziceam trebuie sa aibă acum 57/58 de ani. mai ai o soră mai mică cu patru ani”, a scris un internaut.

un altul ii dă informații despre sora ei, care se pare că este cadru didactic.

”Da, sora ei a fost profesoara mea. Boariu Rodica!”, a răspuns un al oltean.

Căutările însă nu se opresc aici. Diana este determinată să îi găsească și să îi cunoască pe oamenii care au ales să o părăsească când era bebeluș.

Lasă un răspuns