O asistentă din SJU are nevoie de ajutor. Tânăra mămică are nevoie de sânge grupa B3 pozitiv

daniel

O asistentă medicală din Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vârstă de 32 de ani, are mare nevoie de ajutorul nostru.Tânăra este diagnosticată cu purpura trombocitară imună, trombocitopenie severă.

Mămica a doi băieței are nevoie de sânge grupa B3 pozitiv, însă oricine poate dona, cu menţiunea de a preciza numele persoanei pentru care donează. Familia și prietenii fac un apel pe Facebook. 

”Vă rog din suflet daca aveti grupa B3 POZITIV-donați MARTI la CENTRU DE DONARE SANGE-Daniela Dumitru. (DANIELA MARIA DUMITRU) 32 ani.Purpura trombocitara imuna. Trombocitopenie severă! Va rog dacă aveți timp sa treceți pe la centrul de donare de sânge din Slatina , sa ajutam acest Om frumos, asistenta medicala și mama a doi băieței minunați. Are nevoie de sânge grupa B3 Pozitiv, o ajuta și o alta grupa pozitiva dacă la centrul de donare spuneți ca donați pentru Dumitru Maria Daniela. Va rog nu ezitați sa treceți pe la centru de donare, are nevoie de noi și de gândurile noastre bune. Mii de mulțumiri celor care ajuta!”,a postat o prietenă pe pagina sa de socializare

Lasă un răspuns