Anunț Public-OCOLUL SILVIC VULTUREȘTI

Directia Silvica Olt

            OCOLUL SILVIC VULTUREȘTI anunță finalizarea proiectului de plan și a Raportului de mediu pentru ”AMENAJAMENT SILVIC OCOLUL VULTUREȘTI”, precum și desfășurarea ședinței de DEZBATERE PUBLICĂ în data de 26.08.2021, ora 1100 la sediul Primăriei Verguleasa, sat Poganu, județul Olt. Dezbaterea publică este deschisă publicului și autorităților interesate de implementarea planului.

            Proiectul de plan și Raportul de mediu pot fi consultate la sediul APM Olt, Slatina, str. Ion Moroșanu, nr. 3, județul Olt, și la sediul ocolului Silvic din Vulturești, str. Principală, nr. 1, județul Olt, de luni-vineri între orele 900 – 1400, precum și la următoarea adresă de internet http://apmot.anpm.ro la secțiunea ”Avizul de mediu”.

            Comentariile și propunerile publicului se primesc zilnic, în scris, la sediul APM Olt, fax: 0249-423670, e-mail: office@apmot.anpm.ro, la sediul MMAP  (București, b-dul Libertății, nr. 12, sector 5), email: oana.toader@mmediu.roși la sediul Ocolului Silvic din Vulturești str. Principală, nr. 1, județul Olt până la data de 25.08.2021.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: