Loc de joacă cu un BOLD într-un cartier din Caracal

bold

Copiii din cartierul Bold din Caracal se pot juca într-un parc nou și deosebit. Primarul Ion Dodurea a inaugurat un loc de joacă ce a fost promis în urmă cu 9 luni.

Modernul loc de joacă este dotat cu echipamente și accesorii noi(tobogane, leagăne, balansoare) cu un design atractiv, în culori vesele, destinate activităților recreative pentru copii. Pe lângă toate acestea, locul de joacă beneficiază și de pavaj special cu cauciuc antitraumă, destinat siguranței celor mici.

Parcul beneficiază și de un monument inedit, un Bold, pe care sunt înscrise în ordine alfabetică „Porecle din Bold”, porecle date unor cetățeni de-a lungul vremii și care au fost transmise din generație în generație, făcute să dureze veșnic printre boldeni.
Un ansamblu arhitectonic inedit care reprezintă pe lângă spiritul ascuțit și ager al locuitorilor și perenitatea zonei a unuia din cele mai vechi cartiere ale orașului.

Potrivit primarul municipiului, domnul Ion Doldurea, fiecare cartier al localității va avea un astfel de ansamblu arhitectural care va reprezenta identitatea locuitorilor zonei . Locul de joacă din cartierul Bold a fost finanțat din sposorizări, astfel că din bugetul local nu a fost chetuit nici un leu.

După ce în oraș au fost inaugurate mai multe locuri de joacă în perioada următoare alte două parcuri destinate copiilor for fi date în folosință din cartierul Gară și HCC.

Lasă un răspuns