Deputatul Marius Iancu mereu între oameni

iancu

Aleșii oltenilor se împlică în soluționarea problemelor acestora. În fiecare săptămână deputatul Marius Iancu susține audiențe în care îi ascultă pe cetățenii veniți să caute rezolvarea problemelor lor.

Oamenii vin înclusiv să îi spună ideile lor pentru noi proiecte de legi, dar și întrebări pentru miniștrii guvernului Cîțu.

”Probleme diferite, abordări și soluții diferite! De la inițiative legislative, întrebări adresate miniștrilor sau discuții cu autoritățile locale și directori de instituții, încerc să găsesc mereu soluții pentru cetățenii care vin la audiențe.Noi suntem cu toții o echipă care dorește siguranța unui trai mai bun pentru toți oltenii!În fiecare săptămână, vă aștept la audiențe, la cabinetele parlamentare din Slatina și Scornicești”, a declarat parlamentarul.

Programul cabinetelor parlamentare este: Scornicești, joi, 09:00 – 11:00, sediul PSD Scornicești; Slatina, vineri 09:00 – 11:00, sediul PSD Olt.Programarile la audiențe se pot face la numerele de telefon: Slatina – 0249.430.333; Scornicești – 0744 407 206.

Lasă un răspuns