Un bărbat dispărut luna trecută a fost găsit mort pe câmp

mort

În urmă cu aproape o săptămâna o femeie din comuna Topana a sesizat organele de poliție cu privire la faptul că, socrul său, în vârstă de 73 de ani, din aceeași localitate, a plecat de 3 zile de la domiciliu și nu a mai revenit.

Bărbatul a fost căuta timp de patru zile, iar în această dimineață trupul său a fost găsit la 4 kilometri distanță de casa sa. Din păcate bărbatul a fost găsit fără viață pe câmp între comunele Topana și Lelesca.

”La fața locului, timp de 4 zile, pentru găsirea bărbatului, au fost mobilizate efective de polițiști și persoane de sprijin, fiind adus inclusiv un câine de urmă. In această dimineață, în jurul orei 10, bărbatul a fost găsit decedat, la aproximativ 4 km de locuință, la limita localităților Topana și Leleasca”, a anunțat reprezentantul IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Acum oamenii legii trebuie să stabilescă cum aajuns bătrânul în acel loc și condițiile în care a murit.

”La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Scornicești, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cadavrul fiind transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei”,a completat Grigorescu.

Lasă un răspuns