Elevii de 10 din Scornicești vor fi premiați

brancoveanu

Ca în fiecare an administrațiile locale premiază preformanțele de 10 ale elevilor . Și anul acesta edilul din Scornicești va premia elevii care au obținut media maximă la Evaluarea națională sau Bacalaureat.

Din promoția acesta o singură elevă a obținut media 10 la bacalaureat, astfel că aceasta va fi răsplătită de primărie. Anamaria Niculae, dar și elevii care au obținut note de 10 la examenele finale vor fi premiați.

” Cu mare bucurie, am fost informat că în urma Bacalaureatului de anul acesta, sesiunea de vară – 2021, doi elevi din județul Olt au reușit să obțină media 10, unul dintre ei fiind o tânără de excepție din localitatea Negreni – Anamaria Niculae, absolventă a Liceului Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” din Scornicești.Personal, sunt mândru de lucrul acesta și sper că succesul tinerei noastre va reprezenta o sursă de motivație și pentru ceilalți colegi aflați în anii terminali. Astfel de rezultate sunt de apreciat, meritând toată atenția și prețuirea noastră.Desigur, ca și în anii trecuți, în urma unei hotărâri de consiliu local ce urmează a fi luate, performanța Anamariei nu va rămâne nepremiată, tot așa cum le vor fi oferite premii și celorlalți elevi de ispravă din Scornicești care, deși nu au avut punctajul maxim, au obținut rezultate foarte bune la Bacalaureat sau Evaluarea Națională.Felicitări tuturor și mult succes pe viitor”, a declarat Daniel Tudor, edilul din Scornicești

Lasă un răspuns