Ajutor pentru tatăl unei fetițe de 11 ani

stancu2

Un caracalean are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Sorin este un bărbat de 43 de ani, soț iubitor și tatăl unei fetițe de 11 ani. Pentru el până în urmă cu ceva timp viața decurgea la fel ca a oricăruia dintre noi. Doar că anul trecut durerile de mijloc au devenit insuportabile și astfel a ajuns la medic.

Rezultatul analizelor a fost unul crunt. Sorin a fost diagnosticat cu cancer testicular, având metastază pulmonară și ganglionară.

stancu1 Ajutor pentru tatăl unei fetițe de 11 ani
Șansa la viață, șansa să fie alături de familia sa și să își poată crește copilul este în Turcia. Bărbatul are nevoie de un tratament într-o clinică din Turcia, iar costurile sunt unele ce depășesc veniturile familiei. Sorin are nevoie de 7000 de euro, bani ce înseamnă tratamentul de IMUNOTERAPIE sau transplant de celule STEM. „Numele meu este Stancu Sorin, am 43 de ani, sunt căsătorit. Împreună cu soția mea avem o fetiță de 11 ani care îmi aduce cea mai mare fericire din viață. Din păcate anul trecut am avut o perioada când nu m-am simțit bine, dureri la mijloc. Am crezut că sunt din cauza aerului condiționat de la automobilul de serviciu, dar după o perioada durerile au devenit mai puternice și am hotărât să fac o serie de analize și prin rezultatul lor am fost diagnosticat cu cancer testicular având metastază pulmonară și ganglionară. Am început tratamentul cu chimioterapie și în urma acestuia au fost rezultate bune, în luna aprilie 2021 am fost supus intervenției chirurgicale pentru extragerea tumorii iar în urma operației totul a luat o întorsătură negativă, marcării tumorali au crescut exagerat. În momentul de față tratamentul de chimioterapie a fost întrerupt din aceasta cauză. Pe baza dosarului medical am trimis la o clinică din Turcia toate analizele și investigațiile mele până în prezent pentru a vedea și opinia lor, în urma analizării dosarului de către acestea am primit răspuns că trebuie să urmez o serie de analize la această clinică iar în urma rezultatelor se stabilește tratamentul de IMUNOTERAPIE sau transplant de celule STEM. Pentru a merge mai departe am nevoie de ajutorul vostru deoarece costul acestor investigații este de aproximativ 7000 de euro. Împărtășesc cu voi povestea mea în speranța că veți fi solidari și mă puteți ajuta să trec cu bine peste această perioadă nefericită din viața mea și a familiei mele.Vă mulțumesc din suflet! ” a postat pe pagina sa de facebook Sorin Stancu.
Cei care vor să ajute pot dona orice sumă de bani în unul dintre conturile:
STANCU SORIN – cont lei RO84 RZBR 0000 0600 0920 3017
STANCU MARIA – cont lei RO92INGB0000999910732014

Lasă un răspuns