CAO oprește apa în Dobroteasa, noaptea

apa

După de săptămâna trecută conducerea Companiei de Apă Olt a anunțat că va restricționa furnizarea apei din cauza consumului excesiv, acum a fost anunțată oprirea apei , pe timpul nopții, în Dobroteasa.

Din cauza consumului mare de apă, din ultimele săptămâni, după ce unii cetățeni din localitatea Dobroteasa au folosit apa din rețeaua publică pentru a uda grădinile și a umple bazinele, Compania de Apă Olt va restrictiona furnizarea apei.

Potrivit reprezentanților CAO, alimentarea cu apa va fi oprită, în fiecare noapte, în intervalul orar 22.00- 7.00, până la remedierea situației.

”Facem apel la cetățenii din Dobroteasa să folosească apa din rețeaua publică numai pentru consumul casnic. Apa din rețeaua publică de alimentare cu apă NU se foloseste pentru a uda grădina, gazonul și pentru umplerea bazinelor. Aceast lucru este prevăzut și în contractul încheiat între Compania de Apă Olt și clienți, dar și la art. 229 din Ordinul nr.88/2007 al ANRSC. În cazul în care situația va persista, Compania de Apă Olt va fi obligată să furnizeze apă, după un program stabilit, chiar și în timpul zilei!”, au anunțat reprezentanții CAO.

Lasă un răspuns