Liviu Voiculescu, reconfirmat șef la PNL Olt

Liberalii olteni și-au ales noua conducere a filialei județene a PNL Olt în cadrul Comitetului de Coordonare Județean. Președintele filialei, Liviu Voiculescu a fost reales în această funcție. Evenimentul a reunit toată spuma PNL-ului, cei 330 de membrii ai partidului au fost prezenți la Slatina pentru a-l vota pe Liviu Voiculescu.

Senatorul Voiculescu a fost reales președinte al PNL Olt cu 323 de voturi valabil exprimate, iar printre cei care au venit să-l susțină s-au numărat Ludovic Orban, președintele PNL și președintele Camerei Deputaților, europarlamentarul Cristian Gușoi, Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii și Protecției Sociale, senatorul Virgil Guran, liderul senatorilor liberali și președinte PNL Dâmbovița, Dan Vâlceleanu, președinte PNL Gorj, și deputatul PNL de Olt Gigel Știrbu, vicepreședinte regional regiunea Sud – Vest Oltenia al PNL, cel care și-a anunțat și canidatura pentru aceeași funcție la congresul PNL care va avea loc pe 25 septembrie 2021. Totodată, printre cei prezenți s-a aflat și prefectul de Olt Florin Homorean.

„Voi rămâne același coleg sincer și loial”

Voiculescu a ținut să le mulțumească colegilor de partid care sunt loiali acestei formațiuni politice și totodată i-a asigurat de echipa de la Olt va deveni în timp una dintre cele mai puternice.

„Sunt oameni de la care am învățat multe chiar și atunci când eram certați. Au fost sfaturi și lucruri pe care le-am învățat și le-am reținut de la domnul deputat Gigel Știrbu și de la Marian Vasile și de la alți colegi, care, într-un moment sau altul, au avut altă opinie față de a mea. Acesta este PNL, aceasta este filiala Olt a PNL, înainte de toate ținem unii la alții și chiar în momente grele putem să trecem peste orice, să fim uniți, pentru că interesul nostru este comun. Facem politică liberală într-o zonă roșie și așa cum spune și președintele Orban, este extrem de greu. Așa cum am fost până acum, sincer, loial, un bun coleg, așa voi rămâne și în următorii patru ani”, a spus demnitarul oltean.

„Nu cred că există om politic de la București care să cunoască mai bine ca mine acest județ. Deși eu sunt de la Brașov, nu știu este ceva aici care mă atrage. Am prieteni aici și oameni dragi cu care am luptat în fiecare campanie. Cred că am fost în mai mult de două treimi din localitățile județului. Din această cauză eu vă transmit un mesaj simplu: Vă cer sprijinul și susținerea la Congresul din 25 septembrie, ca și dumneavoastră să puteți conta pe sprijinul și susținerea președintelui PNL și a echipei PNL în următorii patru ani”, a declarat Ludovic Orban care le-a cerut sprijinul prietenilor de la Olt pentru a-l susține la Congresul PNL din toamnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura