Caracal: Coșuri de gunoi distruse

cos

În ultimele luni autoritățile locale din Caracal au făcut eforturi pentru ca orașul să redevină ceea ce era oradă. Au fost unaugurate locuri de joacă noi, au fost aplasate ghene de gunoi, dar și coșuri stradale în mai multe cartiere și parcuri.

”Facem eforturi să schimbăm fața orașului. Ne dorim curățenie și investim din banii comunității pentru asta.Am amplasat coșuri de gunoi pentru a ne asigura că avem condiții să menținem curate străzile, parcurile, locurile de joacă”, a declarat Ion Doldurea, primar Caracal

Din păcate o parte din coșurile de gunoi aplasate pe străzi au fost distruse.

”Concetățeni binevoitori” și-au făcut un obicei din a distruge ce construim împreună.În loc să investim bani, timp și resurse umane în a continua activitățile atât de necesare pentru a face din Caracal un oraș demn de locuitorii săi, suntem nevoiți să ne ocupăm de a repara stricăciunile celor care nu respectă munca noastră, a caracalenilor.Ne bazăm în continuare pe susținerea cetățenilor responsabili care ne sesizează faptele de distrugere a bunurilor comune, a spațiilor verzi, a locurilor de joacă etc. din comunitatea noastră, apelând inspectorii urbani la numărul scurt 0349/912”, a completat Doldurea.

Lasă un răspuns