Fun & Be Safe Street Food-organizat de Primăria Slatina

food

Relaxarea măsurilor impuse de pandemie se resimnte și în Slatina. Autorițățile locale reiau organizarea unor festivaluri amânate de pandemia de COVID.

În cadrul ședinței de Consiliu Local a fost aprobat proiectul de hotărâre care modifică programul activităților culturale și sportive din orașul de pe malul râului Olt. Din toamnă ar urma să aibă loc și primele evenimente de amploare, iar primul dintre ele este un festival street-food.   

Aleea Eroilor din Parcul Tineretului va fi la începutul toamnei locația de desfășurare a celei de-a doua ediție a Festivalului Street-Food.

Organizat chiar în vecinătatea centrului de vaccinare împotriva COVID-19, de tip Drive-Trough, festivalul din acest an va purta denumirea „Fun & Be Safe Street Food”. Prin acest eveniment, autoritățile locale slătinene ar dori să-i încurajeze pe slătineni, și nu doar pe ei, să se vaccineze anti Coronavirus. Doar așa am putea reveni la o viață normală, așa cum era înainte de pandemie.

Un prim festival street-food a avut loc la sfârșitul lunii august a anului 2019, când a fost inaugurat și Parcul Tineretului. 149.000 de lei este bugetul alocat pentru acest eveniment.

Lasă un răspuns