Doi bărbați din Milcov sunt bănuiți că au furat ca în codru în Dolj

perchezitiiii

Polițiștii doljeni au descins în cinci locații din Milcov. Vizați au fost patru bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 37 de ani, din comuna Milcov, județul Olt, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost găsite mai multe materiale de construcţii, scule şi unelte electrice, care au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Doi bărbați, de 32 și 37 de ani, ambii din comuna Milcov, județul Olt, au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

”Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbații ar fi pătruns în noaptea de 6/7 iulie a.c., pe un teren din comuna Cârcea, care aparține unei societăți comerciale al cărei adminstrator este un bărbat de 52 ani, din comuna Mîrșani, de unde ar fi sustras mai multe materiale de construcții, cauzând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiști în proporție de 80%, fiind predat persoanei vătămate.

În urma probatoriului administrat de polițiști, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj.

În cursul acestei zile, cei în cauză urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală.

La activități au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova – Secțiile 1- 6, Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, Serviciul Criminalistic Dolj, precum și polițiști din cadrul I.P.J. Olt-Poliţia Municipiului Slatina și Secției 4 Poliție Rurală Coteana.

Lasă un răspuns