Au început lucrările la DN 67B

Au început lucrările la DN67B după ce 30 de ani acest drum a fost uitat. Sătui să tot aștepte, în urmă cu câteva luni primarii din patru județe s-au revoltat și au depus mai multe petiți la Ministerul Transporturilor.

În acest moment, drumarii lucrează în zona localității Leleasca,unde execută lucrări de frezare și de decopertare în vederea așternerii unui strat de uzură

“Minunea se pare că se produce : DRUMUL NAȚIONAL 67 B – RUȘINEA SUDULUI ROMÂNIEI A INTRAT ÎN LUCRĂRI DE REPARAȚII! Utilaje sunt prezente la această oră pe teritoriul comunei Leleasca, zona La Moară, unde execută lucrări de frezare și de decopertare în vederea așternerii unui strat de uzură!

Se pare că în urma sesizărilor făcute către DRDP Craiova și CNAIR București de către primarii localităților traversate de DN 67 B, s-a înțeles câ și nordul județului Olt este locuit de români care au și ei dreptul la o circulație decentă”, a anunțat pe pagina sa de socializare Iulian Preda, primar Sâmburești.

Aceste lucrări  vine după ce în 2010 CNAIR atribuia prin licitatie contractul de modernizarea a drumului național 67 B Scoarta- Pitest unei asocieri de firme. Inițial, drumul ce străbate 4 judete, Gorj,Vâlcea, Olt și  Argeș trebuia sa fie refăcut de asocierea de o altă firmă din Balș, care a intrat în insolvență, dar care nu vrea sa rezilieze contractul .

Proiectul a fost evaluat atunci  la aproximativ 500 de milioane de lei vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura