Documentul care DINAMITEAZĂ scena politică: dosare FABRICATE pentru adversari

orban

Acuzații grave și jocuri de putere devoalate, sâmbătă seara, la Realitatea PLUS, în emisiunea “100%”. Lupta din PNL a intrat deja în faza pe dosare, iar instituțiile statului au început să fie folosite pentru a face presiune politică. Un lucru este cert: pe 25 septembrie, PNL își va alege conducătorul: Ludovic Orban sau Florin Cîțu. În jocul de-a alegerile drepte și democratice, însă, pe fir s-a băgat și Direcția. 

Direcția Națională Anticorupție se implica in lupta pentru supremație din PNL. Dovada? Presiunile uriașe care se fac, de exemplu, asupra unui senator roman din tabara Orban – Eugen Pîrvulețu, cel care conduce una dintre cele mai puternice organizații județene, PNL Teleorman, decisiva in alegerile interne. 

Nu mai este un secret pentru nimeni: PNL Teleorman este o organizație foarte puternica in contextul congresului liberalilor. Organizația aduce foarte multi delegați, foarte multe voturi, de aici si miza uriașă pentru ca președintele organizației sa fie butonat într-o direcție sau alta, prin metode arhicunoscute: fie prin discreditare, fie prin dosare penale. 

Lasă un răspuns