S-A SINUCIS ÎNTR-UN PARC

sinucis

Un caz bizar a ieșit astăzi la iveală. Un bărbat din Craiova și-a pus capăt zilelor și a ales să facă acest lucru într-un parc. Trupul neînsuflețit a fost găsit de către trecători.

Un bărbat a fost găsit spânzurat de o cracă, într-un parc din Craiova. Omul avea 63 de ani și cel mai probabil s-a sinucis, dar nu se cunosc deocamdată motivele care l-au determinat să facă acest gest.

Bărbatul a fost găsit, sâmbătă, spânzurat, în Parcul ″Nicolae Romanescu″ din Craiova. La fața locului au ajuns și autoritățile care au identificat persoana și au demarat o anchetă. În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că într-un parc din Craiova se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat persoana în cauza, stabilind că este un bărbat de 63 de ani, din Craiova. La faţa locului a fost prezent şi un echipaj din cadrul SAJ Dolj, care a constatat decesul bărbatului”, a transmis IPJ Dolj.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: