Bătaie între ciobani, la Vâlcele

ciobani-bate

Scandal sângeros în comuna Vâlcele. Doi ciobani care au intrat cu oile pe o suprafață de teren recoltată s-au luat la bătaie cu proprietarul terenului și cu fratele acestuia. În urma scandalului toți cei patru bărbați au fost răniți și au ajuns la spital. Polițiștii le-au întocmit dosar penal pentru încăierare.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Secția 4 Poliție Rurală Coteana au fost sesizați de către un bărbat, de 40 de ani, din comuna Vâlcele, județul Olt, cu privire la faptul că, pe un teren agricol din comuna Vâlcele, proprietate personală, au pătruns cu oile 2 bărbați.

”Cu ocazia deplasării la fața locului a polițistilor, au fost identificați 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 56 de ani, toți din comuna Vâlcele. Din primele verificări, s-a constatat faptul că, în urma unor discuții contradictorii, aceștia s-ar fi lovit reciproc.În urma evenimentului, cele 4 persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al IPJ Olt

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare , fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

Lasă un răspuns