12 elevi de la Metalurgic participă la Școala de vară

metalurgic

În următoarele două săptămâni 12 elevi de la Liceul Metalurgic vor participa la cursurile online din cadrul ”Școala de vară -FIE, o vară în studenție”.

”Astăzi a avut loc deschiderea programului ȘCOLII DE VARĂ ”FIE: o vară în studenție (FIE-VaSt)”, organizat de Universitatea din Craiova, Facultatea de Inginerie Electrică, în perioada 19 iulie – 1 august 2021.Scopul proiectului este organizarea de cursuri și alte activități relevante destinate elevilor de liceu, pentru încurajarea finalizării de către aceștia a studiilor liceale și continuarea studiilor în învățământul superior. La activităţile programului, din partea Liceului Tehnologic Metalurgic Slatina, participă 12 elevi din clasele a X-a şi a XI-a, calificarea Tehnician în automatizări”, a declarat directorul adjunct, Daniela Ţircomnicu, coordonatorul proiectului.

În cadrul acestui proiect ROSE, dincolo de infornațiile dobândite în timpul cursurilor, elevii paticipanți au primit tablete și kituri pentru experimentele de la curs. Valoarea acestora este de peste 2000 de lei pentru fiecrae participant, iar acestea nu vor fi returnate.

Lasă un răspuns