CAO a finalizat lucrările pe strada Vintilă Vodă

caoooo

CAO a finalizat lucrările de pe strada Vintilă Vodă din Slatina.

Lucrările de reabilitare a conductei principale de distribuție apă potabilă de pe strada Vintilă Vodă din municipiul Slatina, investiție realizată de Compania de Apă Olt în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014 – 2020”, au fost finalizate.

”În data de 21.07.2021, începând cu ora 8.30, va fi branșată conducta de distribuție apă nou executată la conducta de pe strada George Poboran. ALIMENTAREA CU APĂ NU VA FI OPRITĂ ”, au anunțat reprezentanții CAO.

Alimentarea cu apă nu va fi oprită în timpul intervenției trecere a branșamentelor în rețeaua nouă.

”Este posibil ca, la efectuarea acestor lucrări, să apară modificări ale turbidității apei și fluctuatii de presiune!PE STRADA VINTILĂ VODĂ ESTE, ACUM, O REȚEA NOUĂ DE ALIMENTARE CU APĂ”, au completat reprezentanții Companiei oltene.

Pe strada Vintilă Vodă a fost extinsă conducta de aducţiune SP Bălcescu Crişan, aducţiune str. Vintilă Vodă pe 3.7 km, a fost reabilitată și deciatăa rețeaua de distribuție pe o lungime de 479 de metri, au fost construite cămine de vane și branşamente.

Lasă un răspuns