Mihai Mihalache singurul candidat la șefia IPJ Olt

mihalache

Fostul inspector șef al IPJ Olt și actual adjunct , Mihai Mihalache s-a înscris în cursa pentru conducerea Poliției oltene.

Mihalache s-a înscris la concursul pe care Inspectoratul General al Poliției Române în organizează în data de 10 august pentru ocuparea funcției de inspector șef al Poliției oltene.

Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura pe 10 august la sediul Poliției Române, după următorul grafic: instructajul candidaților – ora 14:00; desfășurarea interviului pe subiecte profesionale – ora 14:15; afișarea grilei de apreciere – la finalizarea interviului desfășurat cu ultimul candidat; afișarea rezultatelor – după ora 16:00.

Perioada limită de depunere a eventualelor contestații este de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv data de 11 august. Soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor la această activitate se va realiza în zilele de 12 și 13 august. Afișarea tabelului cu rezultatele finale este în perioada 12 – 16 august 2021, în funcție de existența/inexistența unor eventuale contestații. Nota minimă de promovare a probei de concurs este 7.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: