ALDE merge mai departe, își dă RESTART

alde


Din postura de… spectatori ai scenei politice unde acum joacă alți actori principali, reprezentanții ALDE se regrupează, reorganizează. Aceștia și-au dat un nou restart în partid odată cu alegerea noului președinte, Daniel Olteanu. Acesta a fost prezent la Olt alături de vicepreședintele regional al partidului, Bogdan Trifan.

Cei doi au luat parte la conferință de presă unde președintele ALDE Olt, Ioan Ciugulea le-a fost gazdă alături de vicepreședintele Cristi Bircea și secretarul general al partidului de la Olt, Marian Oancă. Evenimentul a avut loc în sala de ședințe a sediului ALDE Olt din Slatina.

În cadrul discursului susținut în fața reprezentanților media, Daniel Olteanu și-a asumat 3 obiective majore pentru următorii trei ani. Mai exact din 2024 ALDE să aibă reprezentanți în Parlamentul European, deoarece românii trebuie să se facă auziți, văzuți și înțeleși la Bruxelles, triplarea numărului de aleși locali și nu în ultimul rând reprezentarea ALDE în Parlamentul României.
Daniel Olteanu a spus că își dorește ca ALDE să vină cu proiecte mature, responsabile, cu lideri serioși, de încredere, alături de care România să crească. Cei de la ALDE au la dispoziție 3 ani plini, care vor confirma și întări premisele de la care aceștia pornesc în acest nou proiect politic.

Președintele ALDE susține că actualii parlamentari, fie de la putere, fie din opoziție sunt de fapt aleși de o mică parte a românilor. 67% dintre români reprezinta majoritatea tăcută, care nu mai au încredere în clasa politică și nu merg la vot. Astfel, în următorii ani, ALDE se va orienta către atragerea acestei categorii de votanți.

Strategia propusă de Olteanu este aceea de a coborî printre oameni și de a sta de vorbă cu ei.

”ALDE va reveni în Parlament în 2024 și vom tripla aleșii locali ai ALDE. Sunt obiective realizbile fiindcă altfel nu mi-aș fi asumat această funcție politică.Suntem o echipă tănâră, puternică, care a demonstrat competență. Suntem o echipă capabilă să răspundă adevăratelor nevoi ale românilor”, a declarat președintele ALDE.

Lasă un răspuns