PRO TV a dat lovitura! Surpriză totală în televiziune

1DB7FCCB-DB35-4E5E-B411-D4075939AD9C

PRO TV a dat marea lovitură în televiziune. A fost o surpriză totală pentru toată lumea ceea ce s-a întâmplat sâmbătă seara, în prime-time. Toată lumea s-a uitat la filmul PRO.

Surpriză totală în bătălia audienţelor din prime-time, sâmbătă seara. PRO TV a pariat din nou câştigător, cu două filme artistice care i-au ţinut cu sufletul la gură pe telespectatori. Şi rivalii de la Antena 1 au mers pe aceeaşi reţetă, dar au terminat abia pe locul secud.

PRO TV le-a dat lovitura rivalilor

La nivel naţional, filmele pe care a pariat PRO TV au luat faţa rivalilor, la nivel naţional. Surpriza a venit însă de la Kanal D care a mers pe Survivor România, ediţie specială, dar nu a avut nicio şansă în faţa rivalilor, conform cifrelor consultate de către capital.ro.

Denise Rifai, în topul audienţelor, de la ora 22.00

De la ora 22.00, pe PRO TV şi Antena 1 a început a doua serie de filme artistice ale serii, în timp ce Kanal D a pariat pe emisiunea câştigătoare de marţi. 40 de întrebări cu Denise Rifai, în reluare, ediţia de marţi. Toată ora 22.00 a aparţinut în totalitate celor de la PRO TV, în timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea, la mare luptă cu Kanal D şi Denise Rifai. La această oră, PRO TV a avut şi cea mai bună audienţă a serii, dintre toate televiziunile, 6,1.

Până la miezul nopţii, între 23.00 şi 00.00, tot PRO TV a făcut legea cu filmul artistic. Antena 1 a reuşit să îşi adjudece un singur slot de audienţă, iar emisiunea în reluare a lui Denise Rifai a făcut, de asemenea, cifre foarte bune de audienţă, aproape 2.

Sursă: capital.ro

Lasă un răspuns