Livadă distrusă la Deveselu de …răufăcători

pruni2

Livada unei familii din Deveselu a fost distrusă într-o singură noapte. Din aproximativ 300 de pruni tineri au mai rănas doar bețele.

pruni Livadă distrusă la Deveselu de ...răufăcători

Nu, nu au fost intemperii meteorologice, ci doar mâna unor oameni rău intenționați. Coroanele rupte au fost aruncate în culturile din apropiere.

”Acum 2 seri munca tatălui meu și a unchilor mei a fost distrusă de niște oameni fără scrupule si bun simt. Cred cu tărie ca aceștia au fost puși sa ne faca rau intenționat, sa distrugă munca de peste 2 ani a familiei mele. Este incredibil in ce societate trăim, In care nu poți sa îți mai vezi linistit de treaba, caci oamenii rai nu te lasa sa traiesti. Peste 400 de pomi rupți fără mila. Sper din suflet ca autoritățile sa își faca treaba și sa gaseasca vinovații, caci pe lângă paguba materială cea sufleteasca este mult mai mare”, a postat pe pagina sa de socializare Cosmin Pârvu.

Oamenii și-au căutat dreptatea și la poliție.

“La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Deveselu. Au constatat că un număr de 300 de pomi fructiferi ar fi fost rupți. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Pagubă se ridică la aproximativ 20.000 de euro, iar pentru a replanta toți prunii este nevoie de cel puțin trei ani.

Lasă un răspuns