Scandal la Tribunalul Olt între familia lui Dincă și cea a Luizei Melencu, victima monstrului din Caracal

Soția și cei trei copii ai lui Gheorghe Dincă s-au prezentat miercuri, 28.07, la Tribunalul Olt, unde se judecă un nou termen în dosarul privind dispariţia Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu. Familia Luizei a acuzat judecătoarea de incompetență și a fost amendată. Ulterior, avocata Obârșanu a cerut recuzarea judecătoarei.

Tribunalul Olt judecă un nou termen în dosarul Caracal. Judecătoarea i-a audiat pe soţia monstrului din Caracal, Elena Dincă, pe fiul și fiica acestuia, Gheorghe Daniel Dincă și Daniela Florentina Bălan, dar și de Mihai Adrian Dincă. De asemenea, la termenul de miercuri urmau să fie audiaţi şi martorii Alexandru Ruxăndescu și Valică Sandu.

Deranjat de atitudinea judeătoarei şi a rudelor lui Gheorghe Dincă, bunicul Luizei Melencu a părăsit sala de judecată.

“Am iesit pentru ca n-am mai putut sa mai suport minciuna si ipocrizia judecatoarei. Acum se vede foarte clar cata protectie se acorda celor din familia Dinca. I-am zis judecatoarei ca se fac semne intre Dinca si sotie daca sa se dea sau nu o alta declaratie sau daca sa-si mentina declaratia pe care a dat-o. N-ai dreptul sa zici nimic pentru ca e inchizitie aici. Nu e justitie. Suntem puşi la zid, suntem executati, noi memebrii familiei. I-am zis judecatoarei ca Dinca si cu sotia poarta semne distincte şi judecatoarea ne-a acuzat tot pe noi. I-am zis ca e o nesimtita si o ipocrita”, a răbufnit bunicul Luizei.

Și la ieșirea din sala de judecată familia Luizei Melencu au avut o nouă confruntare cu membrii familiei Dincă. Unul dintre fii lui Dincă a fost primul huiduit de mama și bunicul Luizei , în momentul în care acesta aieșit să aducă mașina din parcare unui supermarchet din apropiere. Acesta a plecat în trombă în momentul în care Monica Melencu s-a apropiat de el.

Câteva minute mai târziu acesta a prot mașina în fața Judecătoria pentru ca mama și celialți să urce în grabă, fugind de întrebările jurnaliștilor și ale familiei Melencu.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, de procurorii DIICOT, fiind acuzat că, anul trecut, le-ar fi răpit, violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, în locuința sa din Caracal. În sarcina sa au fost reținute infracțiunile de trafic de persoane, viol, omor calificat, profanare de cadavre sau morminte și trafic de minori.

În judecată a fost trimis și un vecin al lui Dincă, respectiv Ștefan Risipițeanu, pentru viol, acesta fiind acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu, cu acordul celui care, potrivit anchetatorilor, a răpit și sechestrat fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura