Aproximativ 700 de liceeni s-au înscris la BAC-ul de toamnă

bac

Aproximativ 700  de absolvenți de liceu s-au înscris pentru a susţine probele din a doua sesiune  a examenului naţional de Bacalaureat 2021, care vor incepe pe 16 august. 

La sesiune de toamnă au o nouă șansă absolvenții care nu au promovat examenul sau între timp și-au soluționat situația școlară.

” Pentru sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat s-au înscris 690 de candicați care vor putea suține probele în unul dintre cele cinci centre de examen. Liceul Teoretric ‘Nicolae Titulescu ” și Liceul Tehnologic”PS Aurelian” sunt cele două centre din Slatina, Mai sunt unul în Balș, la Liceul Teoretic Petre Pandrea, Caracal la Liceul Tehnologic Matei Basarab și Liceul Teoretic Al I Cuza”, a declarat Mirela Paraschiv , purtător de cuvânt al ISJ Olt.

Candidaţii care au participat şi au fost respinşi la sesiunile de bacalaureat anterioare  pot solicita recunoaşterea probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale și a probelor scrise susținute în aceste sesiuni.

Examenul va incepe pe 16 august cu proba la limba si literatura română, pe 17 proba la disciplina obligatorie iar pe 18 este programată proba la alegere.

Pe  31 august vor fi afisate primele rezultate urmand ca pe 3 septembrie să fie facute cunoscute rezultatele finale. În prima sesiune de bacalaureat de anul acesta, 65,73% au promovat.

Lasă un răspuns