Mirea:”Actuala guvernare de dreapta a reuşit să-i împovăreze pe cetăţeni”

mirea senator

Într-o perioadă în care guvernanții se laudă cu o creștere economică fără precedent, opoziția subliniază faptul ca românii o duc din ce în ce mai greu.

Senatorul PSD Olt, Siminica Mirea susține că neştiinţa şi incompetenţa lovesc din nou, provocând consecinţe reale asupra românilor.

”Nu mai este nicio noutate faptul că actuala guvernare de dreapta a reuşit, într-un timp record, să-i împovăreze pe cetăţeni, determinând creşteri peste creşteri: preţuri mai mari la alimente, facturi mărite la energie şi gaze naturale, tăieri de venituri sau disponibilizări. Toate acestea conturând sărăcirea românilor și scăderea nivelului lor de trai”,a declarat Mirea.

Deși facturile s-au dublat, oamenii s-au trezit în situația în care nu își mai pot plăti utilitățile.

”În plus, românii sunt ameninţaţi cu debranşarea! Fără convocarea sesiunii extraordinare a Camerei, pentru a dezbate Legea consumatorului vulnerabil în regim de urgenţă şi pentru a stabili noul termen de aplicare pentru anul acesta, situaţia nu se va schimba. Legea are termen de aplicare începând cu toamna anului 2022! Improvizaţia Ordonanţei de Urgenţă prin care să fie amânată posibilitatea debranşării pentru alte 90 de zile nu soluţionează problema, ci doar prelungeşte haosul!1f4c9 Mirea:''Actuala guvernare de dreapta a reuşit să-i împovăreze pe cetăţeni'' Pe de altă parte, conform datelor Eurostat, creşterea economică pare să fie demontată de veniturilor mediane net echivalente pe persoană, plasând România pe ultimul loc – 7.724 euro. Aşa nu se mai poate! Situaţia este vizibil scăpată de sub control, iar singurii care au de suferit suntem noi toţi, românii”, a completat demnitarul oltean.

Lasă un răspuns