Brastavăţu: Băut şi fără permis, cu maşina în gard

48dd2608387778b1ce098e1f363acd8c_XL

Un tânăr, de 25 de ani, din comuna Brastavățu, băut şi fără permis, a intrat cu mașina în gardul unei locuinţe din localitatea natală:

La data de 05 august a.c., ora 17.15, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de un tânăr, de 25 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt, cu privire la faptul că un bărbat de 42 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat gardul unei locuințe, fără a fi rănită vreo persoană.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Vișina, care, din primele verificări, au constatat faptul că bărbatul de 42 de ani nu posedă permis de conducere. În urma testării a conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație alcoolică de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.transmite IPJ Olt.

Lasă un răspuns