Bilete de tratament balnear pentru peste 100 de olteni

tratament

Un număr de 102 pensionari vor pleca în staţiune pe 23 august, în cadrul celei de-a unsprezecea serie de tratament balnear, prin intermediul Casei Judeţene de Pensii Olt.

Pentru această serie, ce are ca dată de intrare în staţiuni 23 august, biletele de tratament au fost alocate în următoarele staţiuni în care Casa Naţională de Pensii deţine în proprietate structuri de cazare, respectiv: Căciulata, Amara, Neptun, Călimăneşti şi Herculane. 

Casa Județeană de Pensii Olt a atșat la sediul și pe site-ul instituției,www.cjpolt.ro, diagrama de alocare a biletelor de tratament din Seria 11 – 2021.Lista cuprinde un număr de 102 bilete de tratament din unitățile hoteliere ale S.C.TBRCM S.A. si din unitatile hoteliere cu care CNPP a incheiate contracte. Biletele audata de plecare în stațiune în perioada 28-31.08.2021 și sunt repartizate astfel:- 7 bilete în stațiunea Amara;- 6 bilete în stațiunea Bala;- 1 bilet în stațiunea Buziaș;- 16 bilete în stațiunea Caciulata;- 4 bilete în stațiunea Calimanesti;- 6 bilete în stațiunea Covasna;- 1 bilet în stațiunea Eforie Nord;- 4 bilete în stațiunea Felix;- 2 bilete în stațiunea Geoagiu;- 15 bilete în stațiunea Govora;- 9 bilete în stațiunea Herculane;- 2 bilete în stațiunea Mangalia;- 2 bilete în stațiunea Neptun;- 16 bilete în stațiunea Olanesti;- 2 bilete în stațiunea Pucioasa;- 7 bilete în stațiunea Saturn;- 2 bilete în stațiunea Techirghiol.

Durata sejurului este de 16 zile, iar a tratamentului balnear, de 12 zile. Conform CNPP, numai anumite categorii de persoane pot beneficia de bilete de tratament. Este vorba despre cei asiguraţi în sistemul public de pensii şi pensionarii din acest sistem, precum şi despre cei care au dreptul la aceste bilete printr-un act normativ special. 

Lasă un răspuns