Olteanca din Izvoarele reținută după ce și-a omorât soțul

gratii

O femeie în vârstă de 45 de ani, din localitatea Izvoarele, județul Olt, a fost reținută de către polițiști, fiind bănuită că și-a ucis soțul. 

În weekend, o olteancă a aplelat la 112 spunând că soțul său a ajuns acasă tăiat pe braț și că pare a fi inconștient.

Echipa medicală ce a ajuns la domiciliul celor doi nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul bărbatului.

Continuând cercetările, polițiștii au stabilit că femeia este cea care ar fi comis fapta. În urma unui scandal, și-a tăiat soțul cu un cuțit de bucătărie în zona brațului. Când a realizat ce făcuse, a încercat să oprească sângerarea, l-a pansat, dar a fost nevoită să sune la 112 întrucât bărbatul a devenit inconștient.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 214/P/2021. Dispune arestarea preventivă a inculpatei Niţă Vasilica, pentru săvârşirea infracţiunii de omor prevăzută de art.188 alin.1 C.p. rap.la art.199 alin.1 C.p., în prezent aflată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Olt, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 09.08.2021 până la data de 07.09.2021, inclusiv”, se arată în decizia instanței de judecată.

Aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore și va fi prezentată, astăzi, Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă.

Lasă un răspuns