ISU caută ”Salvatori din pasiune”

voluntar

Inspectoratul pentru Situații de „Matei Basarab” al județului Olt organizează în această perioadă înscrieri pentru o nouă etapă a campaniei de recrutare a voluntarilor „Salvator din pasiune”.

Cursurile din cadrul celei de-a noua etape a programului „Salvator din pasiune” se vor desfășura în weekend, începând cu data de 04 septembrie 2021, transmite ISU Olt.

”Cererile de înscriere se depun până în data de 13 august 2021, iar dosarul complet până pe 27 august 2021.Cursurile se vor desfășura în weekend, începând cu data de 04 septembrie 2021. Candidatul la statutul de voluntar este persoana care îndeplinește următoarele condiții:- are vârsta cuprinsă între 16 şi 65 de ani;- este apt din punct de vedere medical;- nu a fost condamnat pentru săvârşirea infracţiunilor cu intenţie;- nu a pierdut anterior calitatea de voluntar în cadrul inspectoratelor pentru situaţiide urgenţă;- nu este angajat în cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență;- nu este angajat sau nu își desfășoară activitatea în cadrul serviciilor voluntare sauprivate pentru situații de urgență.Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” Olt, din municipiul Slatina, strada Tipografului, nr. 7.”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Lasă un răspuns