Un deputat oltean le cere liberalilor: Opriți-vă din campanie electorală și începeți să guvernați

grecu

În ultimele declarații premierul Florin Cîțu a anunțat că românii trăiesc bine, cu salarii de mii de euro. Un deputat oltean ține să îi prezinte șefului Guvernului realitatea din teren.

Dacă Florin Cîțu susține că în România se câștiga 3.000 de euro pe lună, parlamentarul PSD Olt, Cătălin Grecu, îi face ”un duș rece” prezentându-i viața sutelor de mii de șomeri.

”Problema locurilor de muncă, o problemă vitală, spre care nimeni nu-și îndreaptă atenția. Asistăm debusolați la o atitudine ostilă și arogantă față de cetățeanul și antreprenorul simplu, care au ghinionul de a nu vota la alegerile interne ale PNL. 90% dintre cetățenii, care îmi calcă pragul cabinetului parlamentar, la audiențe, sunt îngrijorați că nu-și mai pot întreține familia, în lipsa unui loc de muncă.10% au probleme din sfera protecției sociale, cauzate tot din pricina veniturilor scăzute.1f198 Un deputat oltean le cere liberalilor: Opriți-vă din campanie electorală și începeți să guvernați ️Așadar, la Drăgănești-Olt, dle premier, oraș cu administrație penelistă, românii nu sunt nici mai fericiți și nici n-au salarii de 3000 de euro, ei visează la un loc de muncă stabil, cu o salarizare decentă. O rectificare pe minus la Ministerul Muncii și una de suprafață la Ministerul Economiei, nu generează premisele unei reveniri sustenabile și reale a micilor afaceri, care susțin o economie locală. Opriți-vă din campanie electorală și începeți să guvernați”, a declarat demnitarul

Lasă un răspuns