ZIUA COMUNITĂȚII, SĂRBĂTORITĂ ÎN COMUNA CUNGREA

cungrea ziua comunei

Anul trecut în mai toate localitățile din județul nostru sărbătorile locale au lipsit cu desăvârșire din cauza pandemiei de Coronavirus, iar cum în vara anului 2021 măsurile de protecție sanitară sunt mai relaxate acestea sunt reorganizate de edili. Unul dintre ei este și Cosmin Vlad, primarul comunei Cungrea care a decis să reia desfășurarea sărbătoarea „Fiii satului”, care anul acesta a ajuns la cea de-a XIII-a ediție.

Reprezentanții Primăriei și Consiliului Local Cungrea au pregătit multe surprize pentru cungreni, Trupa Taverna de la Slatina și Cornel Cojocaru, însă cea mai mare a fost spectacolul susținut de îndragita interpretă de muzică populară, Niculina Stoican.

Așa cum a devenit deja tradiție șase cupluri din Cungrea au fost premiate de autoritățile locale pentru 50 de ani de căsătorie. Edilul Cosmin Vlad i-a avut aproape pe senatorul de Olt, Liviu Voiculescu, prefectul de Olt, Florin Homorean, mai mulți primari din județ, dar și aleși locali din comunitate.

”Este, sigur, mare bucurie şi pentru mine şi pentru dumneavoastră să participăm astăzi la cea de-a XIII-a ediție aniversare a comunei. Avem în fiecare an o sărbătoare de tradiţie aici şi de fiecare dată constatăm cu mare bucurie că lucrurile merg în direcţia bună: dotări edilitare, infrastructură, de fiecare dată importante pentru localitate, un exemplu de urmat pentru toate localităţile din judeţul Olt”, a spus Liviuc Voiculescu, senator de Olt.

La rândul său primarul a ținut să le mulțumească celor prezenți pentru încrederea de care se bucură și totodată să-I asigure pe toți cei din Cungrea de toată implicarea pentru continuarea proiectelor în care comuna este angrenată.

Sute de cetățeni s-au bucurat de eveniment și i-au mulțumit primarului pentru faptul că anul acesta au putut sărbători ziua comunei. Edilul a fost felicitat pentru organizarea acestui eveniment, la care au participat în număr mare sătenii din Congrea dar și cei din satele vecine.

Sărbătoarea ,, Fii Satului ” de la Cungrea s-a terminat noaptea târziu, cu un superb foc de artificii.

Lasă un răspuns