Liviu Voiculescu: “Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” este menit să sprijine primarii din România, indiferent de culoarea politică”

Liviu Voiculescu

USR PLUS a anunțat că nu va susține programul Anghel Saligny, anunțat de premierul Florin Cîțu drept un proiect de 50 de miliarde de lei în următorii șase ani.

În urma acestor declarații, senatorul de Olt, Liviu Voiculescu, face următoarele precizări, accentuând astfel importantă programului Anghel Saligny în realizarea și finanțarea investițiilor locale, imperioase pentru comunitățile din România:

“USR – PLUS dorește să condiționeze în ședința coaliției aprobarea noului Program de Investiții Locale de desființarea Secției Speciale de investigare a magistraților.
Pentru corecta informare a românilor și, nu în ultimul rând, a colegilor de coaliție USR-PLUS: Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” este menit să sprijine primarii din România, indiferent de culoarea politică, în realizarea și finanțarea investițiilor locale, imperioase pentru comunitățile pe care le reprezintă. Programul de Investiții inițiat de Guvern nu are nicio legătură cu obiectivele strict politice ale unui partid, oricare ar fi el, cu vreun interes electoral sau cu vreo structură cu dedicație înființată strategic peste noapte, lăsată moștenire de fosta guvernare.
Este absolut inoportun, ipocrit, necolegial și impropriu să condiționezi la vot sprijinul atât de necesar și de așteptat de comunitățile locale din România de un obiectiv de la care speri o revenire în simpatia electorală. Reamintesc, de asemenea, că desființarea Secției Speciale este și un obiectiv al actualei guvernări, pentru care în prezent se caută o cale de aplicabilitate inatacabilă și imbatabilă.” a declarat liberalul.

Lasă un răspuns