Au început lucrările la noul bloc ANL din Corabia

Au fost demarate lucrările la noul bloc ANL din Corabia. Potrivit directorului general adjunct al Agenției Naționale pentru Locuințe, Gabriel Stanciu, a inspectat șantierul și a anunțat că în Corabia se construiește un nou bloc ANL, care va avea 40 de unități locative.

Va fi un imobil cu subsol, parter și trei sau patru etaje, valoarea totală a invesției fiind de aproape 6,1 milioane de lei. Lucrările sunt efectuate de constructor într-un ritm alert, transmite Stanciu.

„În orașul Corabia au început lucrările la noul amplasament ANL, într-un ritm alert, proiectul constând în 40 de unități locative, S+P+3-4E, cu lucrări rest de executat, contractat de ANL, în valoare de 6.096.654 lei, exclusiv TVA”, a declarat directorul adjunct al ANL.

Proiectul este derulat prin „Programul de construcții locuinţe pentru tineri, destinate închirierii”, iar acesta se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.

„După finalizarea lucrărilor, acestea sunt predate autorităților publice locale în vederea administrării și repartizării către tinerii care îndeplinesc criteriile de acces”, a adăugat corăbianul Gabriel Stanciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Gazeta Publica

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura