Două profesoare de la ”Ștefan Protopopescu” declarate ”Creatori de Educație”

protopopescu-sc

Selecția Națională de bune practici „Creatori de Educație”, desfășurată în cadrul proiectului CRED a ajuns la a treia ediție, luna septembrie marcând anunțarea câștigătorilor din 2021, printre ei fiind și două cadre didactice din Olt.

Două profesoare din Slatina, de la aceeași școală au câştigat selecţia naţională „Creatori de Educaţie”. Mihaela Pirnă a cîștigat cu proiectul ”Micii Programatori”, iar Mihaela Mincă a avut proiectul ”Educația secolului XXI”.

Proiectele au fost depus încă din iunie în cadrul concursului „Creatori de Educaţie” Acestea au fost aleste printre cele 50 de proiecte ce au întrunit un punctaj bun.

”La începutul noului an școlar, proiectul CRED vă face cunoștință cu Generația 2021 a „Creatorilor de Educație”. Activitățile dezvoltate, însușite și aplicate la clasă de cei peste 170 de finaliști, veritabile modele de bune practici educaționale, au fost votate de public și evaluate de o comisie națională, formată din experți în domeniu, rezultând cei 50 de câștigători ai selecției de anul acesta”, au anunțat organizatorii.

„Creatori de Educație” reprezintă, totodată, o campanie de conștientizare cu privire la prestigiul acestei vocații și importanța creativității dascălilor, calitate reflectată ulterior în modul în care sunt valorificate competențele și calitățile fiecărui elev, în viitorul educației și al societății.

Lasă un răspuns