Liviu Voiculescu: “Le doresc tuturor celor implicați în actul educațional: conducere, profesori, elevi și, nu în ultimul rând, părinți, un an nou școlar plin de realizări, împliniri, satisfacții și rezultate performante”

73A1106B-297A-4D19-9856-5AE809FCD976

În calitate de părinte a doi băieți, dar și de senator, Liviu Voiculescu a trecut azi pragul a două unități de învățământ din Slatina: Școala Generală “George Poboran” și Colegiul Național “Ion Minulescu”. Parlamentarul a ținut să ureze elevilor cele mai bune gânduri în prima zi de școală din noul an, dar și să mulțumească dascălilor pentru dăruirea și implicarea cu care își fac meseria:

“Am onorat invitațiile de a participa la festivitățile de deschidere a unui nou an școlar organizate de Șc. Gen. George Poboran și Colegiul Ion Minulescu din Slatina. Și pentru asta le mulțumesc! Mulțumesc pentru grija și implicarea dascălilor în educația copiilor, în general, și a copiilor mei, în special, și mulțumesc acum, la ani distanță, pentru dedicarea celor care mi-au îndrumat în adolescență pașii pe calea care m-a condus la ceea ce sunt astăzi.
Știu că este încă un an școlar ieșit din rutina anilor de școală pe care i-am trăit fiecare dintre noi, un an copleșit de presiunea pe care pandemia încă o exercită asupra noastră, a tuturor. Însă am deplină încredere că, prin respectarea măsurilor implementate de autorități, prin dedicarea profesorilor pentru actul educațional, prin dorința de a învăța a elevilor și prin grija atent gestionată a părinților, vom reuși să revenim la normalitatea pe care o știm și pe care ne-o dorim.
Le doresc tuturor celor implicați în actul educațional: conducere, profesori, elevi și, nu în ultimul rând, părinți, un an nou școlar plin de realizări, împliniri, satisfacții și rezultate performante.
Succes!” a declarat liberalul.

Lasă un răspuns