Limitatoare de viteză, pe strada Principală din comuna Sâmburești

84417D05-2FA7-4EFA-8B24-FE7E9510669F


Pentru a împiedica șoferii să apese până la capăt pedala de accelerație, pe sectoarele de drum cu limită de viteză, primăria Sâmburești a demarat acțiunea de montare a limitatoarelor de viteză pe strada Principală din localitate. Fondurile pentru acest proiect au fost asigurate din bugetul local:

“Montare limitatoare de viteză pe strada Principală.
Aerodromul civil reprezentat de centrul comunei Sâmburești își închide porțile pentru coșciugele zburătoare. Copii care nu conștientizează că viteze de 150-180 km/oră în localitate sunt aberante, în zone în care se află parc, primărie, școală, farmacie, cabinet medical, spații comerciale, alte utilități ne-au făcut să luăm astfel de măsuri, care costă mult. Chiar dacă bugetul comunei este pe avarie (pentru că am construit în acest an cele două poduri metalice din Ionicești, peste pârâul Cungra și peste pârâul Sâmburu din fonduri proprii), am hotărât să montăm aceste dispozitive care să asigure un minim de siguranță a cetățeanului în fața pericolului reprezentat de viteză.
Vom mai monta astfel de dispozitive și în dreptul școlii Sâmburești, în satul Stănuleasa unde anumite persoane din Dănicei confundă drumul public cu circuitul de formula 1, și în satul Mănulești pentru a evita scoaterea motocicliștilor din rugi cu ștanga!
Fac un apel la posesorii de coșciuge zburătoare să se abțină pe teritoriul comunei Sâmburești în a depăși limita bunului simț în circulație. Îi cunosc, pot lua și altfel de măsuri, dar nu doresc să fac pagubă nimănui.
Solicit doar respect față de ceilalți locuitori ai comunei!” a declarat Iulian Preda, edilul localității.

Lasă un răspuns