Se caută ajutor de șef de post în ȘASE comune din Olt

politistii

Inspectoratul de Poliție Județean Olt scoate la concurs 6 posturi de ajutor șef de post, specialitatea ordine publică, prin încadrare directă din sursă externă, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale.

Înscrierea se realizează doar online, în perioada 13.09-24.09.2021 (inclusiv în zilele nelucrătoare, iar pe data de 24.09.2021 doar până la orele 16:00), la adresa de e-mail sursaexterna@ot.politiaromana.ro.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Olthttps://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-pentru-ocuparea-a-6-posturi-vacante-de-ajutor-sef-de-post

În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Posturile de ajutor de șef de post sunt disponibile la Poliția Poboru, Poliția Topana, Poliția Obârșia, Poliția Urzica, Poliția Vădăstrița și Poliția Movileni.

Lasă un răspuns