Surprize pentru elevii comunei Mărunței

89A3AA27-9C92-4E31-A4FC-E000294A888D

În prima zi de școală, elevii din comuna Mărunței au avut parte de surprize nenumărate. Aceștia au găsit pe bănci ghiozdane complet echipate, dar și clase recent renovate. Autoritățile locale au depus eforturi mari în asigurarea celor mai bune condiții de învățământ pentru școlari:

“Am reușit printr-un efort susținut să îmbunătățim condițiile în școlile din comuna Mărunței, cale pe care țin să le mulțumesc tuturor celor implicați! Am refăcut complet 5 clase, iar în restul sălilor din școlii și grădinițe am făcut reparații astfel încât copii sa înceapă orele în condiții cât mai bune!

Am dotat toate clasele din școli cu tabla interactivă si urmează săptămâna aceasta sa le montăm și în cele 4 săli de la grădinițe!

Indiferent de condițiile pe care micuții le au acasă, am inițiat programul “Primul meu ghiozdan” pentru fiecare copil din clasa 0. Fiecare ghiozdan este echipat cu un set complet de rechizite necesare!

O să modernizăm constant școlile și grădinițele astfel încât în următorii ani sa avem condiții la standarde europene!” a declarat Emil Popescu, edilul localității.

Lasă un răspuns