34 de percheziții în Olt, Dolj, Argeș, Vâlcea, Prahova, Ilfov, Gorj, Caraș-Severin și Teleorman

PERCHEZITII IN OLT

În dimineața zilei de joi, 16 Septembrie, polițiștii olteni au efectuat 34 de percheziții la sediile unor firme din Olt (Slatina și Iancu Jianu), Dolj, Argeș, Vâlcea, Prahova, Ilfov, Gorj, Caraș-Severin și Teleorman.

„Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de evaziune fiscală, executarea de activități miniere fără permis sau licență și continuarea activității după suspendarea acordului de mediu sau a autorizației, respectiv a autorizației integrate de mediu.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 2011-2017, o societate comercială din județul Olt, ar fi desfășurat activități miniere fără permis sau licență și ar fi comercializat agregate minerale după suspendarea acordului de mediu, fără a plăti redevențele miniere datorate”, potrivit IPJ Olt.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe documente.

Percheziţiile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul serviciilor de investigare a criminalității economice din judeţele Olt, Dolj, Argeş, Vâlcea, Prahova, Ilfov, Gorj, Caraș-Severin și Teleorman.

Lasă un răspuns