Caravana educației digitale ajunge în școlile din Olt

mie4

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt lansează elevilor și profesorilor din județ invitația de a deveni ambasadori digitali. Tot ce trebuie să facă este să se înscrie la webinarele online.

Caravana educației digitale ajunge și în școlile oltene. Scopul acesteia este de a crește gradul de literație digitală și educarea elevilor în ceea ce privește utilizarea în siguranță și responsabilă a internetului.

,,Din dorința de a crește gradul de literație digitală și educarea elevilor în ceea ce privește utilizarea în siguranță și responsabilă a internetului, DSJT Olt vă invită să deveniți ambasadori digitali. În perioada 4-15 octombrie vom organiza 10 webinare online (prin platforma Zoom) alături de specialiști de la Kodi Academy. Fiecare sesiune va dura 1 oră și jumătate, având posibilitatea de a participa 15 copii per sesiune. Aceste workshop-uri au ca scop instruirea viitorilor ambasadori digitali care pot mai departe să organizeze astfel de sesiuni în școala dumneavoastră. Workshop-urile vor aborda teme legate de utilizarea internetului, folosirea responsabila a acestuia si siguranța online, literație digitală, cybersecurity, cyberbullying, drepturi în era digitală,, au anunțat reprezentanții DJST Olt.

Înscrierile se fac până pe 29 septembrie, școlile trebuind să trimită și lista de participanți la adresa de email: djst.olt@mts.ro  și contact@kodiacademy.com 

Lasă un răspuns