Mirea:PSD fiind singurul partid care acționează eficient în fața creșterii prețurilor

mie3

Partidul Social Democrat cere, prin intermediul europarlamentarilor PSD, dezbatere în Parlamentul European pentru combaterea creșterii prețurilor la energie.

Senatorul social-democrat Siminica Mirea susține că:,,prin intermediul acestei mișcări, luptăm pentru stoparea creșterii masive a facturilor cetățenilor români la energie,,.

Acest proiect vine după de PSD a depus in Parlament un alt proiect de lege prin care se urmărește plafonarea prețului energiei electrice și gazelor naturale.

,, Alături de colegii mei social democrați, rămânem implicați pentru nevoile românilor, PSD fiind singurul partid care acționează eficient, insistent și perseverent pentru protejarea populației și a companiilor în fața creșterii prețurilor. Ne implicăm în vederea rezolvării acestei probleme, pe toate căile: parlamentare, interne, externe, prin inițiative și solicitări oficiale. Pe lângă solicitarea din Parlamentul European, activitățile majore și principale prin care ne luptăm cu scumpirile sunt: Inițierea Legii de plafonare a prețurilor electricității și gazului pentru consumatorii casnici; Determinarea majorității să adopte în regim de urgență Legea consumatorului vulnerabil; Promovarea necesității majorării salariului minim cu 200 de lei net, pentru sprijinirea românilor cu venituri mici în fața creșterii prețurilor; Constituirea unei Comisii Parlamentare de Anchetă; Românii au dreptul la sprijin din partea statului! Tocmai de aceea, nu vom sta indiferenți în fața scumpirilor!,, a anunțat Siminica Mirea.

Lasă un răspuns