PSD Olt a demarat campania de strângeri de semnături pentru susținerea proiectului de lege privind plafonarea prețurilor la electricitate și gaze

În prima zi a săptămânii în curs, PSD Olt a demarat campania de strângeri de semnături pentru susținerea proiectului de lege propus de Partidul Social Democrat privind plafonarea prețurilor la electricitate și gaze.

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, alături de Vicepreședintele CJ Olt, Virgil Delureanu, primarul Slatinei, Emil Moț, primarul Balșului, Cătălin Rotea și deputații din județul Olt au semnat pentru plafonarea prețurilor și i-a îndemnat pe olteni să susțină acest demers.

”În plină explozie a prețurilor, în condițiile unei creșteri galopante a inflației, a înghețării veniturilor și în plină criză sanitară, nu putem lăsa la voia întâmplării dublarea facturilor la gaze și energie. În acest context dificil, trebuie să spunem STOP scumpirilor la electricitate și gaz, ca o măsură de protecție a milioane de familii, care ar deveni și mai vulnerabile în urma acestui nou val uriaș de scumpiri.

Așadar, am semnat pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze și îi invit si pe olteni să susțină acest demers fie online, la https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/, fie la sediile PSD Olt”, a declarat Marius Oprescu.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: