Siminica Mirea:Haosul trebuie să înceteze prin votul moțiunii de cenzură

mirea

Cu câteva ore înainte de votarea moțiunii de cenzură senatorul Siminica Mirea a trecut în revistă motivele pentru care guvernul Cîțu trebuie să plece.

Demnitarul social-democrat face aplel la toți colegii săi, indiferent de culoarea politică, să voteze moțiunea.

„Alături de colegii mei social democrați, vom vota la vedere moțiunea de cenzură de mâine! Cerem, de asemenea, președinților celor două camere, să găsească soluții urgente, astfel încât toți parlamentarii, să-și poată exercita votul constituțional, inclusiv cei care se află în carantină din motive legate de pandemia COVID. Actuala guvernare trebuie demisă imediat! Amânarea acestui act va adânci și mai mult situația în care România se află” a declarat Mirea.

Senatorul oltean a subliniat faptul că situația în care se află țara este rezultatul unui cumul de decizii greșite.

„Creșterea alarmantă a prețurilor sărăcește țara și generează totodată o inflație galopantă- +65% la gaze, +45% la electricitate, +54% la combustibili, + 14% la alimentele de bază și +25% la medicamente. Criza și dezastrul sistemului medical românesc: actuala guvernare nu a oferit nicio secundă sprijin unităților spitalicești în plin val 4 al pandemiei. Regăsim, la peste un an de pandemie, spitalele nepregătite: medicamente insuficiente, paturi în secțiile ATI insuficiente, iar cadrele medicale care depun eforturi uriașe sunt depășite, iar în sprijinul lor nu vine nimeni! Și cu toate acestea, resursele financiare nu sunt gestionate atent și alocate unităților care necesită învestiții urgente. Acest haos trebuie să înceteze, mâine, prin votul moțiunii de cenzură! România și cetățenii săi au dreptul la un trai mai bun!”,  a subliniat semantorul PSD Olt.

Lasă un răspuns