Campania ,, Jos Facturile,, a fost demarată și în Caracal

psdc

La trei zile după ce în Slatina social-democrații au declanșat Campania ,,Jos Facturile,, și colegii lor din Caracal au ieșit pe stradă pentru a le da șansa caracalenilor, și nu numai, să semneze petiția.

Toate semnăturile strânse vor fi depuse la Parlament, în timpul dezbaterilor asupra proiectului legii iniţiate de PSD, pentru a-i convinge pe reprezentanţii puterii să voteze pentru întrajutorarea a sute de mii de familii de români

,,Am demarat și în Caracal campania #JosFacturile! Strângem semnături ca legea PSD privind plafonarea prețurilor la energie și gaze să fie dezbătută și adoptată în regim de urgență în Parlament. Semnăturile cetățenilor reprezintă un apel către toți parlamentarii, îndemnându-i pe aceștia să voteze Legea PSD, care poate reduce imediat prețurile din facturile la electricitate cu 43% și la gaze naturale cu 23%.Mulțumim tuturor cetățenilor care și-au manifestat susținerea acestei acțiuni încă din prima zi și membrilor TSD Caracal pentru implicare! Puteți semna și on-line, accesând următorul link: https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/,, au anunțat reprezentanții PSD Caracal.

Lasă un răspuns