Corabienii sunt chemați să participe la crearea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană

primaria-corabia

Care sunt cele mai importante trei probleme ale orașului de pe Dunăre, Corabia, ce părere aveţi despre dotarea şcolilor sau a spitalului, vă simţiţi în siguranţă în cartierul dumneavoastră? Sunt doar câteva dintre întrebările la care sunt invitaţi să răspundă slătinenii, în cadrul unei chestionar care va ajuta autorităţile să traseze direcţiile de dezvoltare a oraşului, în următorii ani.

Primăria Corabia strânge informații pentru a realiza Strategia Integrată de Dezvoltare Integrată Urbană (SIDU) a orașului Corabia pentru perioada 2021-2027

,,Prezentul sondaj de opinie face parte dintr-o cercetare ce are ca scop consultarea cetățenilor pentru identificarea principalelor nevoi de dezvoltare a orașului Corabia precum și colectarea eventualelor sugestii concrete de proiecte ce pot fi introduse in SIDU 2021 – 2027. Acest sondaj este anonim și se adresează prioritar (dar nu exclusiv) locuitorilor orașului Corabia. Sunt invitate să participe la sondaj și persoanele care au locuit, precum și cele care lucrează sau au lucrat în trecut în Corabia. Completarea acestui formular dureaza in medie 5 minute,, au anunțat reprezentanții primăriei.

Chestionarul poate fi completat în varianta on-line, pe site-ul Primăriei Corabia. Aici veţi găsi întrebări legate de calitatea străzilor şi trotuarelor, reţelelor de utilităţi, numărul locurilor de muncă sau al locuinţelor, calitatea serviciilor publice sau petrecerea timpului liber.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: