Daniel Tudor: Prin stăruință putem schimba în bine orașul Scornicești

scornicesti

Modernizarea orașului Scornicești continuă. Investițiile în infrastructura rutieră sunt o prioritatea pentru edilul Daniel Tudor.

Lucrările de modernizarea adrumurilor din oraș continuă. Drumarii asfaltează patru străzi.

,,În urma lucrărilor de pregătire a infrastructurii drumurilor de pe strada Linia Dealului, Agronomului, Osicii și Câmpului, am început asfaltarea propriu-zisă a acestor străzi componente ale localității noastre. Sunt lucrări de care aveam nevoie și vă asigur că în perioada următoare vor mai urma și altele la fel de importante pentru tot ceea ce înseamnă Scornicești,, a anunțat edilul.

Totodată, în proiect sunt incluse și lucrăriel de refacerea si alte străzi.

,, În acest sens, tot de astăzi au demarat etapele de pregătire a infrastructurii în vederea asfaltării în Jitaru, lucrări care vor fi supravegheate atât de mine, cât și de consilierul local Valerică Albăstroiu, cel care a insistat și s-a luptat cu toate forțele pentru impelemntarea acestui proiect, și vă asigur că nu e singurul,, a declarat Tudor.

Administrația Tudor are în implementare și proiecte ce privesc infrastructura școlară.

,, Nu în ultimul rând, țin să vă mai informez că tot în prima parte a acestei zile am dat startul la reabilitarea aleii care face legătura dintre strada Păcii și bulevardul Muncii – limită cu Școala „Nicolae Coculescu” din Scornicești. Toate acestea, adăugate la cele care au fost și cele ce vor mai fi, mă bucură și în același timp mă motivează, dovedind că am alături de mine o echipă puternică și competentă care a înțeles că împreună, prin stăruință, răbdare și înțelegere putem schimba în bine orașul Scornicești și viața celor ce s-au născut și locuiesc în el,,, a completat edilul.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: