Liceul din Balș unde nu mai există catalog

catalog

Ministerul Educației a dat publicității lista cu cele 248 de școli care nu vor mai folosi cataloage clasice pentru notarea și absențele elevilor, ci doar catalogul electronic.

Catalogul electronic va fi folosit în acest an școlar în mod exclusiv în 248 de școli din 37 de județe și București, potrivit listei aprobate de Ministerul Educației. Documentul prevede școlile care sunt exceptate de la folosirea catalogului în format fizic. Instituțiile s-au putut înscrie în programul pilot lansat de minister cu câteva zile înaintea începerii cursurilor.

Printre cele peste 200 de școli fără catalog clasic se numără și leceul din Balș,Liceul Teoretic ,,Petre Pandrea,,.

Catalogul electronic este accesibil parintilor online, astfel ca acestia sunt la curent in permanenta cu situatia scolara a copiiilor.

 Performantele scolare ale elevilor, incluzand absentele si notele sunt incarcate pe o platforma online, la care au acces nu doar profesorii, care vor completa datele, ci si parintii.  Cadrele didactice au primit o parola pentru a intra in sistemul electronic si pot face modificari doar la materiile la care predau. Acestea nu vor avea acces la rezultatele copiiilor la celelalte discipline, masura care ii poate avantaja pe unii elevi, care se plang de subiectivism la notare.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: